Årets markering av Verdensdagen for psykisk helse 2020

Av: Lene Stensaas Rismyhr | Publisert: 04.11.2020 11:57:00 | Emneord (los) forsiden
Verdensdagen%20for%20psykisk%20helse

​Vi er nå ferdig med årets markering av Verdensdagen for psykisk helse ute i grendene. Vi har besøkt alle fem kirkene våre, og totalt sett har vi nådd mange av kommunens innbyggere.

​Det har vært trivelige stunder med grendefolket, gode samtaler og fin dialog. Vi har snakket litt om psykisk helse, fremmet åpenhet og prøvd å lage en møteplass. Samtidig har vi fått presentert våre tjenestetilbud. Sammen med oss på laget har vi hatt Svein Olav Angard Hovde som er sokneprest her i Engerdal, en flott medspiller å ha med seg når man skal snakke om psykisk helse. Tusen takk til Engerdal, Drevsjø og Sømådalen barnehage som har stått for underholdningen i tre av kirkene.

I desember skal vi ha markering av verdensdagen for psykisk helse på EBUS. Da får vi besøk av noe som heter Venn1, et opplegg fra Mental Helse som jobber med ungdom og psykisk helse. Det gleder vi oss til!

Vi skal nå ha en evaluering av markeringene, så vi tar gjerne imot innspill hvis noen mener vi kunne gjort ting annerledes. Send da en mail til iso@engerdal.kommune.no

Psykisk helse 2020.jpg

Hilsen Helsesykepleier Hege Finneid, psykiatrisk sykepleier Lene Cecilie Lillestu og daglig leder på Frivilligsentralen Ingunn Sømåen.

Sist oppdatert: 04.11.2020 12:01:47