Åpning av flere snøscooterløyper – men vær varsom!

På Kviltvola med scooter

​Kommunen har i dag godkjent åpning av resten av løypenettet. Vi vil likevel anmode scooterkjørere om å kjøre forsiktig, da det er lite snø på værutsatte plasser. I tillegg er det enkeltstrekninger som har utfordrende terreng og kun er kjørbare med lav hastighet.

Denne helga arrangeres også Femundløpet som er verdens største sledehundeløp. Vi gjør oppmerksom på at hundeløypa krysser snøscooterløypa flere plasser.

I tillegg er det sambruk/samkjøring på strekningen fra Drevsjøen til Kvilten. Vi ber derfor om at det utvises ekstra varsomhet og at man følger skilting og anvisninger fra snøscooterforeningen.

Mer informasjon om snøscooterløyper og løypekort finner du i lenken under mer informasjon. Mer Informasjon om Femundløpet finner du også til høyre.

Sist oppdatert: 01.02.2019 16:39:27