Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Vikarpool

Av: | Emneord (los) forsiden
ledig%20stilling
​​Kommunen ønsker nå å opprette en VIKARPOOL.
Engerdal kommune har til enhver tid et stort behov for tilkallingsvikarer i alle enheter. Det gjelder innen barnehager, skoler, pleie og omsorg inkl. boliger for utviklings- og funksjonshemmede, helse, renhold, svømmehall m.m.
​ Stilling Vikar
Stillingstype/-prosent
Dette betyr at de som ønsker å være vikar kan søke om det, på ett eller flere områder. Søkerne registreres i vikarpoolen og vil bli kontaktet etter behov. Den som ønsker å være vikar må i noen tilfelle måtte stille på kort varsel, noen ganger vil de bli kontaktet i god tid på forhånd.
Søknadsfrist 15.05.2015
Arbeidsoppgaver Avhengig av type vikar.
Kvalifikasjoner ​Avhengig av type vikar
Vi kan tilby ​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.
Annet

​Det vil bli inngått avtaler som tilkallingsvikar. I de virksomheter der det kreves, må det fremlegges gyldig politiattest. 

Kvalifikasjoner, skikkethet for stillingene og personlig egnethet vil bli vurdert. Det bes derfor om at elektronisk søknadsskjema blir fullstendig fylt ut.
Er du en av de som ønsker å stå som  vikar  i vikarpoolen sender du inn elektronisk søknad ved å benytte det elektroniske søknadsskjemaet nedenfor. Det er ønskelig at det settes opp prioriteringer på hvilke områder du ønsker å være vikar.

Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 21.05.2015 14:04:14