Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Vikariat timelærer engelsk på ungdomstrinnet

Av: | Emneord (los) forsiden
Engerdal%20barne-%20og%20ungdomsskole
​​​​Vi har ledig vikariat - timelærer i engelsk på ungdomstrinnet 80% stilling med tiltredelse snarest mulig og ut skoleåret 2013/14.  Søknadsfrist 05.10.2013
​ Stilling Aktuell tekst hyperkopling til avdeling eller organisasjon
Stillingstype/-prosent ​80% vikariat timelærer i engelsk på ungdomstrinnet
Søknadsfrist 05.10.2013
Arbeidsoppgaver
Vi  søker  etter en allmennlærer/faglærer som har  60 studiepoeng i engelsk. Faglærer som har  minst 30 studiepoeng i engelsk, eller som har kvalifikasjoner som er likeverdig med kravene i opplæringsloven om godkjent utdanning for tilsetting på ungdomstrinnet kan også komme i betraktning. I tillegg er det ønskelig med fordypning og/eller erfaring i arbeid med internasjonalt samarbeid.
Kvalifikasjoner
Vi kan tilby Engerdal barne- og ungdomsskole er en 1 – 10 skole med ca. 170 elever. Vi er opptatt av kommunikasjon og godt sosialt samspill  på alle nivåer. Skolen har faglig dyktige medarbeidere som vektlegger samarbeid og pedagogisk utvikling. Vi er deltakere i det regionale skoleutviklingsarbeidet ”læringslyst” som inkluderer alle de 6 kommunene i Sør-Østerdalsregionen. Med det blir vi en del av et stort og spennende pedagogisk utviklingsmiljø.
Annet
Ved tilsetting må det fremlegges gyldig politiattest.
Aktuelle søkere vil kunne bli innkalt til intervju.
Vår ref
Nærmere opplysninger om stillingene kan du få ved å kontakte rektor Mieke
Magnusson, tlf. 62 45 82 61

​​
​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 21.05.2015 13:20:27