Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Vikariat pedagogisk leder Drevsjø barnehage

Av: | Emneord (los) forsiden
Drevsjø%20barnehage%20-%20lek%20inne
​​​Vi har ledig 100% vikarat som pedagogisk leder fra 15.10.2013 - 20.02.2014.  Dersom det blir internt oppryk kan det bli ledig i samme periode 100% stilling som barne- og ungdomsarbeider.
 
Det bes spesifisert i søknaden hva det søkes på av disse stilingene.
 
 
​ Stilling Drevsjø barnehage
Stillingstype/-prosent ​100 %
Søknadsfrist 14.09.2013
Arbeidsoppgaver
Kvalifikasjoner
Kvalfikasjonskrav for pedagogisk leder: Utdanning som førskolelærer. Dersom vi ikke får søkere med slik utdanning kan søkere med annen relevant utdanning/erfaring komme i betraktning
Ved ansettelse av assistent/barne- og ungdomsarbeider vil følgende bli vektlagt: Utdanning som barne – og ungdomsarbeider/annen relevant utdanning og/eller praksis.
Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Det er viktig at den som tilsettes er stabil, ansvarsbevisst, tar initiativ, har gode omsorgsevner, respekt for store og små, ærlig og rettferdig, god rollemodell, gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
Vi kan tilby
Annet
Vi ønsker at søker oppgir referanser.
Menn oppfordres til å søke. Ved oppfylte krav til kvalifikasjoner og når søkere av begge kjønn står kvalifikasjonsmessig likt, foretrekkes det underrepresenterte kjønn.
I henhold til Lov om barnehager § 19 må gyldig politiattest framlegges ved tilsetting.
Vår ref
For øvrig informasjon kontakt styrer Idun Åsbø Næsheim : tlf  62 45 91 18

 
​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.  Vi ønsker også at du skal søke elektronisk.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 21.05.2015 13:17:46