Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Vaktmester 100 % fast stilling

Av:
Vaktmester
​​​​Vi har ledig 100% fast stilling som vaktmester. Søknadsfrist er 21.12.2015.
​ Stilling Vaktmester
Stillingstype/-prosent ​100% fast stilling
Søknadsfrist ​21.12.2015
Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer ansvar for drift og vedlikehold av kommunale bygg og anlegg, samt annet forefallende arbeid. Vaktmesterne i kommunen arbeider i team og frammøtested vil derfor variere, men stillingen er i hovedsak knyttet til asylmottaket på Drevsjø. Vaktmesteren benyttes også til aktivisering av beboerne på asylmottaket.

Kvalifikasjoner
Vi søker etter en medarbeider som har håndverksfaglig utdanning og/eller erfaring fra lignende arbeid. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Det er nødvendig med førerkort, minimum kl. B. Ved tilsetting må politiattest i hht Lov om barnehager, Opplæringsloven, Utlendingsloven og Lov om sosiale tjenester framlegges.
Vi kan tilby

Vil tilbyr:

  • Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter avtale
  • God pensjonsavtale
.
Annet
Vår ref

Ytterligere informasjon kan fås ved henvendelse til Engerdal kommune ved enhetsleder Markus Pettersen på tlf. 62 45 96 04 eller 91 51 48 41.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 22.12.2015 00:54:11