Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Spesialpedagog 50 % stilling

Av: | Emneord (los) forsiden
Lærer%20med%20elever
​​​Vi har ledig 50% stilling som spesialpedagog ved Engerdal Voksenopplæringssenter.  Stillingen er ledig fra 1. april 2014. Vi vil at du skal søke elektronisk og søknadsfrist er 14.03.2014
​ Stilling 50% spesialpedagog
Stillingstype/-prosent 50%  midlertidig st. som spesialpedagog med mulighet for utvidelse og fast tilsetting.
Søknadsfrist 14.03.2014
Arbeidsoppgaver
Kvalifikasjoner ​Vi søker etter en lærer med spesialpedagogisk tilleggsutdanning.  Norsk for fremmedspråklige eller migranorsk er en fordel. Erfaring med undervisning av fremmedspråklige er ønskelig.
Vi kan tilby ​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.
Annet ​Hvis vi ikke får søkere med ønskede kvalifikasjoner kan søkere med annen relevant bakgrunn komme i betraktning for midlertidig tilsetting.
Vår ref ​Aktuelt saksnummer i ePhorte
​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 21.05.2015 13:02:00