Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Renholder Sømådal skole

Av:
Vaske%20gulv
Vi har ledig vikariat som renholder i 23,2% stilling ved Sømådal skole.  Vi vil at du skal søke elektronisk. Søknadsfrist 01.09.2015
​ Stilling Renholder
Stillingstype/-prosent 23,2%
Søknadsfrist 01.09.2015
Arbeidsoppgaver
Kvalifikasjoner ​Ved ansettelse i stilling som renholder vil følgende bli vektlagt: Fagbrev for renholdsfaget. Dersom vi ikke får søkere med slik utdanning vil det være aktuelt å tilsette søkere med annen relevant utdanning/praksis. Erfaring fra renhold vil være en fordel.
Vi kan tilby ​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.
Annet
I henhold til hovedtariffavtalens pkt. 2.3. vil faste tilsatte i kommunen ha fortrinnsrett til utvidelse av stilling ved fylte kvalifikasjoner.
Vår ref


Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor ved Sømådal skole Thore Joten tlf. 62 45 91 12 ..

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 02.09.2015 00:52:05