Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Renholder 32 % vikariat - Engerdal barne- og ungdomsskole

Vaske%20gulv

Vi har ledig 32 % vikariat som renholder ved Engerdal barne- og undomsskole fra dags dato til 31.07.2016.

Vi vil at du søker elektronisk innen 1. november 2015.

​ Stilling Renholder
Stillingstype/-prosent ​32 % vikariat
Søknadsfrist ​01.11.2015
Arbeidsoppgaver
Kvalifikasjoner

​Ved ansettelse i stilling som renholder vil følgende bli vektlagt: 

  • Fagbrev for renholdsfaget og/eller lang og bred erfaring fra renhold i store bygg, fortrinnsvis skolebygg. I og med at renhold foregår i skoletid bør du like å omgås barn og ungdom, og samtidig ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
  • Personlige egenskaper og skikkethet for stillingen vil bli tillagt stor vekt ved tilsetting.
Vi kan tilby ​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.
Annet

I henhold til Hovedtariffavtalens pkt. 2.3 vil deltidstilsatte med fast stilling i kommunen ha fortrinnsrett til utvidelse av stilling ved fylte kvalifikasjoner i henhold til ovennevnte krav.

Ansettelser skjer etter de til enhver tid gjeldende lover, avtaler og regler. Ved tilsetting må det fremlegges gyldig politiattest.

Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er) ​Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte rektor Elin Petershagen Åsbø tlf. 62 45 82 60.
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon

​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.


Engerdal barne- og ungdomsskole er en 1-10 skole med ca. 170 elever. Vi er opptatt av kommunikasjon og godt sosialt samspill på alle nivåer. Skolen har faglig dyktige medarbeidere som vektlegger samarbeid og pedagogisk utvikling. Vi er deltakere i det regionale skoleutviklingsarbeidet ”læringslyst” som inkluderer alle de 6 kommunene i Sør-Østerdalsregionen. Med det blir vi en del av et stort og spennende pedagogisk utviklingsmiljø.

Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 02.11.2015 00:51:50