Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Renholder - 20% Vikariat

Av: | Emneord (los) forsiden
Vaske%20gulv
​​​​Ved Engerdal barnehage er det ledig umiddelbart - til og med 31.07.15, 20 % stilling som renholder. Denne stillingen kan kombineres med andre utlyste renholdsstillinger. Vi vil at det søkes elektronisk innen 25.11.14
​ Stilling Renholder
Stillingstype/-prosent 20%
Søknadsfrist 25.11.14
Arbeidsoppgaver Renhold
Kvalifikasjoner

Fagbrev for renholdsfaget og/eller lang og bred erfaring fra renhold i store bygg, fortrinnsvis barnehage.  I og med at renholdet foregår på dagtid bør du like å omgås barn og ansatte og  ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. 

Personlige egenskaper og skikkethet for stillingen vil bli tillagt stor vekt ved tilsetting.

Vi kan tilby

​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.

Barnehagen er en en-avdelings barnehage beliggende i Engerdal sentrum

Annet Inntil 60% stilling som renholder på Engerdal barne og ungdomsskole, 20% renholder i Engerdal barnehage og inntil 7% renholder innen Plan, næring og teknikk kan kombineres.
Oppgi eventuelt ønsket kombinasjon i søknaden.
Vår ref

 

​​
​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er) ​ ​Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Engerdal barnehage v/ Wenche Kjølvang Holdbak tlf. 62 45 80 76
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 21.05.2015 12:38:50