Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Renholder - Vikariat

Av: | Emneord (los) forsiden
Vaske%20gulv
​​​​Ved Engerdal barne-og ungdomsskole er det ledig umiddelbart - til og med 31.07.15, ​100% vikariat som renholder. Dersom internt opprykk, blir det ledig inntil 60% i samme periode.Denne kan kombineres med andre renholdsstillinger. Vi vil at det søkes elektronisk innen 25.11.14.
​ Stilling Renholder
Stillingstype/-prosent 100%. Dersom internt opprykk er det ledig inntil 60%.
Søknadsfrist 22.11.2014
Arbeidsoppgaver Renhold
Kvalifikasjoner Ved ansettelse i stilling som renholder vil følgende bli vektlagt:

Fagbrev for renholdsfaget og/eller lang og bred erfaring fra renhold i store bygg, fortrinnsvis skolebygg.  I og med at renhold foregår i skoletid bør du like å omgås barn og ungdom, og samtidig ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. 

Personlige egenskaper og skikkethet for stillingen vil bli tillagt stor vekt ved tilsetting.
Vi kan tilby

​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.

 

Engerdal barne- og ungdomsskole er en 1 – 10 skole med ca. 170 elever. Vi er opptatt av kommunikasjon og godt sosialt samspill  på alle nivåer. Skolen har faglig dyktige medarbeidere som vektlegger samarbeid og pedagogisk utvikling. Vi er deltakere i det regionale skoleutviklingsarbeidet ”læringslyst” som inkluderer alle de 6 kommunene i Sør-Østerdalsregionen. Med det blir vi en del av et stort og spennende pedagogisk utviklingsmiljø.

 

Annet

Ansettelser skjer etter de til enhver tid gjeldende lover, avtaler og regler.  Ved tilsetting må det fremlegges gyldig politiattest.

​Inntil 60% stilling som renholder på Engerdal barne og ungdomsskole, 20% renholder i Engerdal barnehage og inntil 7% renholder innen Plan, næring og teknikk kan kombineres.
Oppgi eventuelt ønsket kombinasjon i søknaden.

Vår ref

 


​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)

​ Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte rektor Mieke Magnusson, tlf. 62 45 82 60

 

Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 21.05.2015 12:36:25