Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Ledig stilling: Prosjektleder 100 % fast - bygg og anlegg

Construction%20worker

Engerdal kommune skal de neste årene realisere flere større og mindre prosjekter innenfor bygg, veg, vann og avløp. Vi søker derfor etter en prosjektleder til gjennomføring av disse. 
 
Søknadsfristen er 22. mai og elektronisk søknadsskjema finner du lenger ned på siden.

 

​ Stilling Prosjektleder
Stillingstype/-prosent 100 % fast stilling
Søknadsfrist ​22.05.2018
Arbeidsoppgaver ​Stillingen innebærer ansvar for prosjektledelse, anskaffelsesprosesser, kontrahering og oppfølging av eksterne byggeledere og konsulenter. Prosjektering og byggeledelse kan også være aktuelt dersom søker har slik kompetanse. Vedkommende vil i utgangspunktet skjermes fra daglige driftsoppgaver, men andre oppgaver innen enheten kan være aktuelt etter nærmere avtale.
Kvalifikasjoner Vi søker en selvstendig person med god gjennomføringsevne og stor arbeidskapasitet. Vi søker etter en person med høgskoleutdanning innen ingeniørfag, gjerne bygg- eller anleggsteknikk. Dersom vi ikke får søkere med slik kompetanse kan det være aktuelt med midlertidig tilsetting av søkere med solid praksis innen fagområdet og erfaring fra prosjektledelse. Vi ønsker å skape god dialog med innbyggere, brukere, entreprenører og grunneiere og du må derfor være utadvendt, god til å kommunisere og god til å samarbeide. ​
Vi kan tilby
  • ​Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter avtale
  • God pensjonsavtale
  • Moderne IKT-løsninger og faglige nettverk med nabokommuner
Annet Aktuelle søkere kan bli innkalt til intervju.
Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson ​Enhetsleder Markus Pettersen, tlf. 915 14 841.
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.300 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 23.05.2018 00:50:35