Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Ledig stilling: Prosjektleder 100 % vikariat - Bygg og anlegg

Prosjektleder
Innen enhet for Plan, næring og teknikk er det ledig for snarlig tiltredelse: Prosjektleder bygg og anlegg, 100 % vikariat.

Vår prosjektleder skal ha fødselspermisjon. Vi søker derfor etter en vikar til gjennomføring av prosjekter innenfor bygg, veg, vann og avløp.
​ Stilling Prosjektleder
Stillingstype/-prosent 100 % vikariat fra 01.03.19 til ca. 31.12.19
Søknadsfrist ​09.01.2019
Arbeidsoppgaver ​Stillingen innebærer ansvar for prosjektledelse, anskaffelsesprosesser, kontrahering og oppfølging av eksterne byggeledere og konsulenter. Prosjektering og byggeledelse kan også være aktuelt dersom søker har slik kompetanse. Vedkommende vil i utgangspunktet skjermes fra daglige driftsoppgaver, men andre oppgaver innen enheten kan også være aktuelt.
Kvalifikasjoner ​Vi søker en selvstendig person med god gjennomføringsevne, stor arbeidskapasitet og relevant utdanning og/eller erfaring. Skikkethet for stillingen vil bli tillagt stor vekt.
Vi kan tilby
  • ​Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter avtale
  • God pensjonsavtale
  • Moderne IKT-løsninger og faglige nettverk med nabokommuner
Annet Aktuelle søkere kan bli innkalt til intervju.

Ansettelser skjer etter de til enhver tid gjeldende lover, avtaler og regler.
Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson Ytterligere informasjon kan fås ved henvendelse til Engerdal kommune ved enhetsleder Markus Pettersen, tlf 91 51 48 41.​
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca 1.260 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 10.01.2019 00:54:29