Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Næringsutvikler/prosjektleder

Av:
Businessmann
Vi ledig stilling som næringsutvikler/prosjektleder som 1-årig engasjement.  Vi vil at du skal søke elektronisk. Søknadsfrist 31.07.2015.
​ Stilling Næringsutvikler/prosjektleder
Stillingstype/-prosent
Vår næringsutvikler har søkt om redusert stilling, samtidig som vi skal gjennomføre et utviklingsprosjekt knyttet til opplevelsesnæring. Vi har derfor behov for å styrke bemanningen vår med en ressursperson innen reiseliv og næringsutvikling.

Vi søker prosjektleder til «Opplevelsesproduksjon i Femund Engerdal», som er et 1-årig prosjekt der målsettingen er å utvikle flere salgbare reiselivsopplevelser med basis i lokal natur og kultur.
Søknadsfrist ​31.07.2015
Arbeidsoppgaver
Stillingen innebærer også ansvar for kommunens næringsarbeid, herunder veiledning og tilrettelegging for næringslivet, tilskuddsforvaltning og utviklingsprosjekter. Vedkommende kan ellers påregne å få ansvar for landbruksforvaltning og andre oppgaver innen enheten.

Det må påregnes tett samarbeid med kommunens næringsliv og enhetens øvrige ansatte. Arbeidssted vil være i kontorfellesskap med Destinasjon Femund Engerdal AS. Kommunen deltar ellers i samarbeidsprosjektet Scandinavian Mountains og er medeier i Sør-Østerdal Næringshage AS.
Kvalifikasjoner
Stillingen er et engasjement fram til 31.08.2016, med mulighet for forlengelse. Vi søker en selvstendig person med stor arbeidskapasitet og relevant utdanning og/eller erfaring. Skikkethet for stillingen vil bli tillagt stor vekt.
Vi kan tilby

Vi tilbyr:

  • Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter avtale
  • God pensjonsavtale
  • Moderne IKT-løsninger og faglige nettverk med nabokommuner
Annet
Vår ref

Ytterligere informasjon kan fås ved henvendelse til Engerdal kommune ved næringsutvikler Katrine Kleiven, tlf 90 13 49 92 eller enhetsleder Markus Pettersen, tlf 91 51 48 41..

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 01.08.2015 00:53:53