Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Ledige stillinger Engerdal voksenopplæringssenter

Av: | Emneord (los) forsiden
Lærer%20med%20elever
​​​Vi har ledig 50% stilling som spesialpedagog med mulighet for utvidelse og en 65% stilling som assistent tilknyttet spesialpedagogiske tiltak. Tiltredelse i august. Søknadsfrist 15.04.2014. Vi vil at du søker elektronisk.
​ Stilling Engerdal voksenopplæringssenter
Stillingstype/-prosent ​65% stilling som spesialpedagog og 65% stilling som assistent
Søknadsfrist 15.04.2014
Arbeidsoppgaver
Kvalifikasjoner ​Kvalifikasjonskrav spesialpedagog:
Vi søker etter en lærer med spesialpedagogisk tilleggsutdanning.  Norsk for fremmedspråklige eller migranorsk er en fordel. Erfaring med undervisning av fremmedspråklige er ønskelig.

Hvis vi ikke får søkere med ønskede kvalifikasjoner kan søkere med annen relevant bakgrunn komme i betraktning for midlertidig tilsetting.

Kvalifikasjonskrav assistent
Det er ønskelig med utdanning som barne- og ungdomsarbeider.  Søkere med annen relevant kompetanse og erfaring kan også være aktuelle. Personlig egnethet tillegges stor vekt.
Vi kan tilby ​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.
Annet ​Vil du søke på begge stillingene må du fylle ut og sende inn et skjema pr stilling.
Vår ref ​Aktuelt saksnummer i ePhorte
​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.  Vi ønsker også at du søker elektronisk.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er) ​ Nærmere opplysninger om stillingene kan du få ved å kontakte rektor Ingeborg Frank tlf 62 45 96 50 eller 99027966.
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 21.05.2015 12:06:36