Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Ferievikariater - Fjellheimen leirskole - sommer 2019

Collage%20Fjellheimen

​Fjellheimen leirskole.

Fjellheimen er en leirskole for mennesker med utviklingshemming. Elevene er i alle aldre og har ulike fysiske ferdigheter. Naturen er skolens undervisningsarena. Skolen har i alt 13 ansatte, og tar i mot elever og ledsagere fra januar til desember.

Vi har ledige ferievikariater for sommeren 2019. Vi vil at du benytter elektronisk søknadsskjema, og du må sende inn søknad på hvert enkelt arbeidsområde du ønsker å søke på - ikke fellessøknad.

Søknadsfristen er 15. mars 2019.

​ Stilling Ferievikariater: renholder, kjøkken, lærer
Stillingstype/-prosent
  • ​Renholder: 100 % i ukene 27, 28, 29. Arbeidstid 07.15-15.15
  • Kjøkkenassistent: 75 % i ukene 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
    Assistentstillingen innebærer dag- og kveldsarbeid på kjøkkenet, samt vask av rom. Vikariatet kan deles, men den som kan jobbe hele perioden vil bli foretrukket ved tilsetting
  • Lærervikar: inntil 100 % i 8 uker i ukene 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33. Vikariatet kan deles, men den som kan jobbe hele perioden vil bli foretrukket ved tilsetting. Stillingen innebærer kveldsarbeid mandager og torsdager. Vi søker en lærer som kan og liker friluftsliv, og som raskt kan sette seg inn i arbeidet ved skolen. Lokalkunnskaper er en fordel. Det legges vekt på personlig egnethet. Et ønske om å arbeide med vår elevgruppe er en selvfølge.
Søknadsfrist 15.03.2019
Arbeidsoppgaver ​-
Kvalifikasjoner ​-
Vi kan tilby ​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.
Annet

Felles for alle stillingene:

  • Det er ett søknadsskjema for renhold, ett for kjøkken og ett for lærer. Søker du på alle tre områdene, må du sende inn 3 søknader
  • Lønns- og arbeidsvilkår etter de til de enhver tid gjeldende lover, forskrifter, avtaler og instrukser
  • Aktuelle søkere kan bli innkalt til intervju
  • Søkere må prioritere omsøkte stillinger
Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson ​Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til rektor ved Fjellheimen leirskole, Anne Lønne på tlf. 400 24 950 eller epost: fjellheimen@engerdal.kommune.no 
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca 1.260 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 16.03.2019 00:53:30