Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Ledig stilling som driftsoperatør for vann og avløp

Innen enhet for Plan, næring og teknikk har vi ledig for snarlig tiltredelse 100 % fast stilling som driftsoperatør for vann og avløp.


Vi vil at du skal søke elektronisk og søknadsfristen er 25. januar 2017.

 

​ Stilling Driftsoperatør - vann og avløp
Stillingstype/-prosent ​100 % fast stilling
Søknadsfrist 25.01.2017
Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer ansvar for drift og vedlikehold av kommunale vann- og avløpsanlegg, samt andre oppgaver knyttet til teknisk drift.

Driftsoperatøren må kunne jobbe selvstendig, men også i team med varierte arbeidsoppgaver. Våre VA-anlegg har dataovervåking og vi benytter Gemini VA til ajourhold av ledningsnett og registrering av hendelser, slik at grunnleggende datakunnskaper er nødvendig.

Stillingen vil inngå i beredskapsvakt innenfor ansvarsområdet til teknisk drift, med hjemmevakt hver 5. uke. 

Kvalifikasjoner Vi søker etter en medarbeider som har håndverksfaglig utdanning og/eller erfaring fra lignende arbeid. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.
Vi kan tilby
  • ​Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter avtale
  • God pensjonsavtale
Annet

Det er nødvendig med førerkort, minimum kl. BE.

Aktuelle søkere kan bli innkalt til intervju.

Ansettelser skjer etter de til enhver tid gjeldende lover, avtaler og regler.

Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson ​Ytterligere informasjon kan fås ved henvendelse til Engerdal kommune ved fagansvarlig teknisk drift Odd Magnar Opgård på tlf. 62 45 96 00 eller 91 31 39 46.
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon

​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.

 

Om Engerdal
Engerdal kommune ligger i nordøst i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi har 1.300 innbyggere, 1.500 fritidsboliger og et areal på 2.200 km2. Kommunen er veldrevet og har et godt utbygd tjenestetilbud. Vi har et rikt organisasjons- og kulturliv og fantastiske muligheter for friluftsliv, jakt og fiske.
 
Sist oppdatert: 26.01.2017 00:54:59