Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Brukerstyrt personlig assistent

Av: | Emneord (los) forsiden
ledig%20stilling
​​​​Det er ledig stilling som brukerstyrt personlig assistent (BPA) inntil 50%, for snarlig tiltredelse. Søknadsfristen er 20.oktober og vi vil at det søkes elektronisk.
​ Stilling Brukerstyrt personlig assistent (BPA)
Stillingstype/-prosent ​Inntil 50%
Søknadsfrist ​20.10.2014
Arbeidsoppgaver Det søkes etter personlig assistent for blid og glad funksjonshemmet gutt på 15 år.
Arbeidstid avtales nærmere og settes opp i samråd med bruker og foresatt, men det dreier seg i hovedsak om fritidsaktiviteter på ettermiddag samt i skoleferier. 
Kvalifikasjoner ​Det stilles ingen spesielle krav til utdanning, men erfaring med å samhandle med mennesker er en fordel. Arbeidet som personlig assistent handler om å bistå bruker med å leve et aktivt og meningsfylt liv, hvor gjensidig respekt står i fokus. Arbeidet passer for personer som er selvstendige, pålitelige, stabile, engasjert og som evner å skape gode mellommenneskelige relasjoner.  Det stilles krav til fleksibilitet.
Vi kan tilby ​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.
Annet

Menn oppfordres til å søke.
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Tilsettingsvilkår: Vanlige kommunale tilsettingsvilkår. I henhold til Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester § 5-4 kreves det politiattest av den som tilsettes.

Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er) Ytterligere informasjon kan fås ved henvendelse til Engerdal kommune ved Toril Storsnes kontaktes på 91 39 06 10.​
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca 1.370 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 21.05.2015 14:29:02