Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

Avdelingsleder PLO

Av: | Emneord (los) forsiden
Helsepersonell
​​​​Vi har ledig 100% stilling som avdelingsleder, hvorav 50 % av arbeidstiden utgjør administrative oppgaver og resterende tid 50 % er aktiv tjeneste på avdeling. Vi vil at du skal søke elektronisk og søknadsfrist er 01.09.2015
​ Stilling Avdelingsleder pleie og omsorg 
Stillingstype/-prosent 100% fast
Søknadsfrist 01.09.2015
Arbeidsoppgaver ​Pleie og omsorg er under omorganisering og det tas forbehold om at det kan bli endringer i arbeidstid på de ulike områder og endringer i arbeidsoppgaver.
Kvalifikasjoner
Kvalifikasjonskrav: Autorisasjon som sykepleier (helst), men annen relevant helsefaglig høgskoleutdanning kan være aktuelt. Videreutdanning innen administrasjon og ledelse vil være en fordel. Erfaring fra tilsvarende arbeid er ønskelig.
Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.
Vi kan tilby ​Spennende arbeidsmiljø og god pensjonsordning.
Annet ​Her tar man inn det man ikke har plass til andre steder
Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 01.09.2015 00:53:21