Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Ledig stilling

2. gangs utlysning - samfunns- og organisasjonsutvikler

Av:
DSC_6960%20halv%20størrelse%20fjellbilde%20Engerdal
​​​​Vi har ledig stilling en nyopprettet stilling som samfunns- og organisasjonsutvikler. Søknadsfrist 15. november 2016.
​ Stilling

Samfunns- og organisasjonsutvikler

 

Stillingstype/-prosent ​100 %
Søknadsfrist ​15.11.2016
Arbeidsoppgaver Hvem søker vi?
Vi søker etter deg som vil være med på å utvikle Engerdal videre. Vi ser at vi trenger hjelp for å kunne fortsette utviklingen av kommunen vår, slik at vi får en enda bedre kommune å bo, leve og arbeide i. Vi trenger deg til å være med å bringe oss videre, både innen samfunns- og organisasjonsutvikling.
Kvalifikasjoner

Hva ønsker vi oss?

Vi ønsker oss en handlekraftig person som kan holde trykket oppe på utviklingsoppgaver. Vi ser gjerne at du har utdanning og praksis innen fagområdet du skal jobbe med. Erfaring med hvordan vi jobber i en kommune, og politisk og organisasjonsmessig forståelse vil være viktig. Det er også fint at du trives med å jobbe sammen med andre, og at du klarer å få mange personer til å være med å jobbe sammen mot felles mål. Vi vil gjerne at du har erfaring med prosjekt og prosessledelse og at du viser at du ha evnen til å gjennomføre de prosjektene du setter i gang.

 

Utover det med utdanning og erfaring er det svært viktig for oss at du er en person som passer inn i stillingen og som vil være med å styrke laget vårt. Dine personlige egenskaper er derfor svært viktig og at du er skikket for denne stillingen.

 


 

Vi kan tilby

Hva tilbyr vi?:

  • Utfordrende oppgaver og muligheter for å utvikle og sette ditt preg på Engerdalssamfunnet og kommunens tjenester.
  • Stillingen vil være plassert i enheten Støtte og utvikling med Terje Vestad som leder, men det vil være tett samarbeid med de øvrige enhetslederne, næringsutvikler og rådmannen.
  • Vi har fleksitid her hos oss så du kan ha mulighet til å jobbe litt ekstra når det trengs, og ta litt mer fri når det passer.
  • Hva du vil få i lønn ved ansettelsen avhenger av hvilken utdanning og praksis du har, og vil avklares i løpet av tilsettingsprosessen.
  • Vi kan hjelpe deg med å finne et sted å bo hvis du ønsker det.
Annet

Er du en person som tørr, vil og kan? Ta da kontakt med konstituert rådmann Terje Vestad på tlf. nr. 958 05 099.  Du når oss også ved å sende en e-post til  tve@engerdal.kommune.no .

 

Hvis du synes dette virker som en spennende og utfordrende jobb håper vi du har lyst til å søke. Du kan sende din søknad elektronisk.

Vi gjør deg oppmerksom på at vi vil kunne bruke CV'n din som utvidet søkerliste.

Vår ref

Du kan kontakte oss på telefon til Engerdal kommune:  62459600.

​ ​Søknadsskjema
Vi krever skriftlig søknad vedlagt CV. Ikke send dokumentasjon på utdanning og yrkeserfaring. Vi vil be om disse senere dersom det blir aktuelt.
Offentlig søkerliste ​Engerdal kommune er for mest mulig åpenhet. Derfor vil alle søkere i utgangspunktet få sitt navn på den offentlige søkerlista. Vi kan gjøre unntak dersom søker oppgir helt spesielle grunner til at vedkommende ikke ønsker navnet sitt offentliggjort. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten.
Kontaktperson(er)
Fortrinnsrett ​I henhold til hovedtariffavtalen (HTA) kap 1 § 2 pkt 2.3 andre ledd og AML § 14-3, har fast deltidsansatte fortrinnsrett til økt stillingsstørrelse. Fortrinnsretten er betinget av at vedkommende er kvalifisert til stillingen.
​ Organisasjon ​Engerdal kommune ønsker å være en attraktiv kommune å bo i og flytte til. Vi ønsker å gi et tjenestetilbud med fokus på kommunens
brukere. Kommunen vår er organisert etter to-nivå modellen slik:
Rådmannsnivå med en rådmann og 6 enhetsledere.
Om Engerdal
​Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke, ca 27 mil nord for Oslo og 5 mil nord for Trysil. Vi er ca1.340 innbyggere.
Velkommen til Engerdal!
 
Sist oppdatert: 16.11.2016 00:51:08