Juleinformasjon og smittestatus fra legetjenesten

Det er for tiden 12 personer som sitter i isolasjon med påvist smitte i vår kommune. Vi har fått bekreftet at det ikke dreier seg om Omikron-varianten.

Fra høyre: Hege Katrine Bunes Finneid (helsesykepleier), Lene Cecilie Lillestu (psykiatrisk sykepleier), Stine Spånberg Husfloen (sykepleier legetjeneste), Olga Kirilova (sykepleier legetjeneste), Britt Spånberg (sykepleier legetjeneste) og Andi C.Berndtsson (virksomhetsleder legetjeneste). Legene Malene Flock, Maud Nyhus, Karl Ove Skaanes og Ilona Pliadiene var ikke til stede da bildet ble tatt. Engerdal kommune  Legevakt: Det blir kun legevakt på røde dager. Med dagens smittetrykk i samfunnet og dertil belastning på legetjeneste, ber vi om at kontakt til legevakt begrenses til øyeblikkelig hjelp og tilfeller som ikke kan vente til legekontorets åpningstid.

Telefon er åpen som vanlig alle hverdager i romjula, vi vil også ha tilbud om daglig testing. Ber om at de som skal teste seg, ringer for avtale. Laboratoriet blir åpent som vanlig tirsdag 28.12.

 

Vaksinasjon: Viser til tidligere utsendt informasjon om vaksinering. Torsdag 6. og fredag 7.januar blir det vaksinasjonsdager i lokalet Fjellvang på Drevsjø. Det vil bli satt opp timer fra 08.30-11.00 begge dager i tillegg til at vi åpner for drop-in i tidspunktet mellom 12:00-16:00. Alle over 45 år som har fått 2.dose i løpet av august eller tidligere er velkommen til vaksinering disse dagene, samt øvrige personer over 18 år som oppfyller intervall på 20 uker +/- noen dager. Det er også åpent for de som ønsker dose 1 eller dose 2. Alle må være friske og feberfri når de kommer til vaksinering, samt benytte munnbind.

Engerdal benytter vaksinen Comirnaty (BioNTech Pfizer).

Til slutt ønsker vi å rette en stor takk til innbyggerne i vår kommune som lojalt har fulgt påbud, råd, anbefalinger og som har latt seg vaksinere i året som snart har gått. Ansatte og medhjelpere på legetjenesten ønsker med dette alle ei riktig god jul.

Til toppen