Informasjon om smittestatus pr 28.12.2021

Det er meldt om ytterligere 4 positive tilfeller pr 28.12.  Alle fra uke 50 er nå friskmeldt og ute av isolasjon. Det er nå synkende smittetrend i vår kommune.

Tirsdag 21.12 meldte legetjenesten om 12 påviste tilfeller i isolasjon i Engerdal kommune. I tillegg kan det være innbyggere som er folkeregistrert i vår kommune, men som er testet og fulgt opp i andre kommuner. Disse er synlig på nasjonale statistikker.

Nasjonalt tiltaksnivå på gult nivå fortsetter i skoler og barnehager etter nyttår. FHI og Helsedirektoratet anbefaler test av elever i 1.-10.klasse og videregående, samt ansatte i barnehager og skoler – maks 24 timer før oppstart nytt semester i januar.

Dette gjennomføres som hjemmetest med mindre man har symptomer. Hjemmetest for denne målgruppen utleveres på legetjenesten på Drevsjø i romjulen og mandag 3.januar i åpningstiden.

Kommunehuset Enger holder stengt og de ansatte fortsetter på hjemmekontor også etter jul.   Vi kan nås på telefon 62459600 eller du kan sende e-post her.

Neden for i boksen kan du lese det som er «nytt». De nasjonale tiltakene gjelder jo frem til 15 januar i første omgang  Les nasjonale regler her

Vi  ønsker vi å rette en stor takk til innbyggerne i vår kommune som lojalt har fulgt påbud, råd, anbefalinger og som har latt seg vaksinere i året som snart har gått. Vi ønsker med dette alle Godt nyttår!

Til toppen