Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer. 

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry     Skjema innreiseregistering

Informasjon om smittestatus pr 28.12.2021

Det er meldt om ytterligere 4 positive tilfeller pr 28.12.  Alle fra uke 50 er nå friskmeldt og ute av isolasjon. Det er nå synkende smittetrend i vår kommune.

Tirsdag 21.12 meldte legetjenesten om 12 påviste tilfeller i isolasjon i Engerdal kommune. I tillegg kan det være innbyggere som er folkeregistrert i vår kommune, men som er testet og fulgt opp i andre kommuner. Disse er synlig på nasjonale statistikker.

Nasjonalt tiltaksnivå på gult nivå fortsetter i skoler og barnehager etter nyttår. FHI og Helsedirektoratet anbefaler test av elever i 1.-10.klasse og videregående, samt ansatte i barnehager og skoler – maks 24 timer før oppstart nytt semester i januar.

Dette gjennomføres som hjemmetest med mindre man har symptomer. Hjemmetest for denne målgruppen utleveres på legetjenesten på Drevsjø i romjulen og mandag 3.januar i åpningstiden.

Kommunehuset Enger holder stengt og de ansatte fortsetter på hjemmekontor også etter jul.   Vi kan nås på telefon 62459600 eller du kan sende e-post her.

Neden for i boksen kan du lese det som er «nytt». De nasjonale tiltakene gjelder jo frem til 15 januar i første omgang  Les nasjonale regler her

Vi  ønsker vi å rette en stor takk til innbyggerne i vår kommune som lojalt har fulgt påbud, råd, anbefalinger og som har latt seg vaksinere i året som snart har gått. Vi ønsker med dette alle Godt nyttår!

Til toppen