Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Status bredbåndsprosjekt trinn I

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 01.11.2019 12:13:38 | Emneord (los) forsiden, bredband
figur%20med%20nettkabel

​Det er nå klarlagt fra utbygger Telenor at deler av trinn 1 i bredbåndprosjektet i Engerdal vil bli forsinket. På bakgrunn av dette vil alle kundene, også de som vil få levering før nyttår, i løpet av kort tid motta en sms fra Telenor om forsinkelsen.


Denne sms-en er slik:


Hei! Telenor beklager at du ikke har mottatt status på din fiberbestilling.
Det har dessverre tatt lenger tid enn først antatt å få tillatelse til bruk av allerede eksisterende infrastruktur (stolper og trekkrør). Dette vil komme til å skape forsinkelse i en del av områdene i Trinn 1. Det er imidlertid ikke alle kunder som blir berørt av forsinkelsen, og disse vil få tilbud om levering innen den planlagte prosjekttiden.
Hilsen Telenor

Det arbeides intenst for å løse problematikken, som i korthet handler om fremføring av stamnettet som hemmes av utfordringer i bruk av nødvendig infrastruktur som stolper og trekkerør. Engerdal kommune har vært tydelige på at de involverte aktørene må bestrebe seg på å løse utfordringene til det beste for kundene!

Det er imidlertid ikke alle kunder som blir berørt av forsinkelsen, slik at de første kundene vil få tilbud om installasjon før nyttår.
 

Sist oppdatert: 01.11.2019 12:16:46