Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Nå skjer det mye i bredbåndsprosjektet

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 02.05.2019 15:07:46 | Emneord (los) forsiden, bredband
deltakere på møtet

​Fra venstre: prosjektleder Jan Aage Røtnes, Engerdal kommune, bredbåndsrådgiver Marianne Fjelltveit, prosjektleder Pål Andreas Fevang, anleggsleder Stein Ove Hegnes og Mads Robin Aanerud fra VEFLEN, som er underleverandør på gravearbeider.

I dag er det avholdt et planleggingsmøte mellom Relacom og Engerdal kommune i forbindelse med bredbåndprosjektets Trinn 1. Som kjent har det pågått diverse befaringer og planprosesser en tid, og nå starter mange av de praktiske elementene i arbeidet. ​


Allerede denne uke pågår det befaring i sentralene og skogrydding langs fremføringslinjene, og i neste uke starter gravingen og leggingen av kabel der det ikke er luftstrekk. I denne sammenhengen vil det være mye aktivitet i alle grendene i Trinn 1.
Det vil nå bli hyppig kontakt med bredbåndkontaktene og også med husstandene omkring praktiske forhold med tanke på fremføring til husstandene.
I møtet i dag deltok fra Relacom; prosjektleder Pål Andreas Fevang, anleggsleder Stein Ove Hegnes og Mads Robin Aanerud fra VEFLEN, som er underleverandør på gravearbeider. Fra kommunen deltok prosjektleder jan Aage Røtnes, Odd Magnar Opgård fra PLANTE og bredbåndsrådgiver Marianne Fjelltveit.
De ansvarlige for den lokale utbyggingen vil fra nå være tilstede i Engerdal i prosjektperioden, og det etableres regelmessige kontaktpunkter mellom de forskjellige aktørene og innbyggerne.

Sist oppdatert: 02.05.2019 15:24:29