Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Nå avsluttes Trinn 1 i bredbånd prosjektet i Engerdal

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 09.09.2020 10:20:04 | Emneord (los) bredband, forsiden
Kontakt%20av%20kabler

Avslutningen av Bredbånd prosjektet Trinn 1 i Engerdal ble ytterligere forsinket på grunn av manglende kontakt med ca 20 kunder. Dette skyldes at de, selv om de har oppgitt telefonnummer i bestillingen, ikke svart på oppringing eller respondert på melding fra OneCos booking avdeling. Rutinen som følges er at det ringes tre ganger på forskjellige tidspunkt for å avtale installasjon, og dersom kontakt ikke oppnås sendes det en sms. Ved manglende kontakt antas det at kunden ikke ønsker installasjon. 

Prosjekteier Engerdal kommune har fått i stand en ekstra aktivitet med Telenor og OneCo, og som det fremgår i meldingen fra OneCo under så er det nå veldig viktig at det oppnås kontakt. OneCo vil foreta en kvalitetssikring av telefonnummer før ny ringerunde startes.

Mail fra OneCo:
«OneCo tar nå en siste runde med kontakt til kunder som har falt utenfor ordinær booking. Det er yters viktig at dere nå tar telefonen,
Om booking ringer igjen nå men ikke får kontakt blir dere automatisk annullert. Dette gjelder bare kunder som har skrevet kontrakt med 
Telenor i Engerdal Trinn 1. Om dere har bestilt utenom prosjektet blir dere kontaktet ved en senere anledning.»

«Vi håper nå at vi kan gjennomføre de siste 20 installasjonene, slik at vi kan avslutte Trinn 1», sier Jan Aage Røtnes i Engerdal kommune.

Sist oppdatert: 09.09.2020 10:24:05