Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​​​​​ Kommunevåpen Logo - Engerdal nasjonalpark Nasjonalparkkomm​une


Stikkord A-Å | RSS | Facebook | Turistinfo​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Informasjon status bredbåndsprosjektet

Av: Gerd Øverstad Galten | Publisert: 01.02.2019 11:49:51 | Emneord (los) forsiden, bredband
nettverk%20jorden

​Telenor er nå i ferd med å avslutte salget i de områdene som omfattes av Trinn 1 i bredbåndprosjektet, dvs. områdene fra Trysilgrensa til Drevsjø/Lillebo, og Sømådalen.


Prosjektleder jan Aage Røtnes i Engerdal Kommune forteller at Telenor nå har vært i kontakt med over 95% av husstandene, men at det fortsatt kan være enkelte husstander som ikke er blitt kontaktet. Dette kan skyldes feil i adresselistene, eller rett og slett at folk ikke har vært hjemme.

Røtnes forteller at Telenor fortsetter salget til utgangen av februar, og ber husstander som ikke er kontaktet om å ta kontakt med ham på mailadresse 

bredband@engerdal.kommune.no

eller på telefon. Det er viktig å være klar over at prosjektet sikter på bredbånd til husstander, altså fastboende, og at fritidsboliger ikke prioriteres i denne omgang. Bedrifter vil bli kontaktet av Telenor Bedrift i løpet av våren.

Det er Relacom som står for prosjektering og utbygging, og disse er i full gang med arbeidet for Trinn 1.

Når det gjelder Trinn 2, som da omfatter resten av kommunen, så er dette i full planlegging i samarbeid med Hedmark Fylkeskommune. Det er foretatt nødvendige målinger, og prosjektet er i rute for Trinn 2.

Sist oppdatert: 01.02.2019 11:54:35