Vi søker etter støttekontakt for ung jente

Vil du være med å bidra til en hyggelig og meningsfull hverdag både for andre og deg selv?
Engerdal kommune søker etter støttekontakt for ung jente, inntil 24 timer pr måned/6 timer pr uke. Brukeren er elev på videregående skole, så du kan godt være bosatt i Trysil kommune. Vi ønsker rett person som kan fylle oppdraget over tid, som kan ta med bruker på aktiviteter rett etter skoletid og enkelte helgedager. Aktiviteter som kino, bowling, slalom, husdyr, sjakk og håndarbeid er interessefeltene.

Kvalifikasjoner

Du trenger ingen utdanning for å bli støttekontakt. Det legges vekt på personlig egnethet, interesser for å jobbe med mennesker og respekt for andre. Vi ønsker søkere fra 18 år og oppover. Du må ha førerkort og disponere bil.

Lønn

Som støttekontakt i Engerdal kommune er man oppdragstaker og oppdragene avlønnes etter egne satser. Støttekontakten har dermed ikke rett på feriepenger eller sykepenger.

Vi krever

Støttekontakten må undertegne taushetsplikt. Det kreves politiattest for støttekontakter som utfører oppdrag for mindreårige eller utviklingshemmede. Dersom du er aktuell for oss, vil du bli kontaktet for samtale.

Se mer informasjon og søk her