Vellykket besøk av Tore Halvorsen

Fredag 25. november var vi så heldig å få besøk av Tore Halvorsen som holdt to flotte konserter for oss. Konsertene var i regi av den kulturelle spaserstokken og var et samarbeid mellom Frivilligsentralen, Engerdal pensjonistforening og kulturavdelingen i kommunen.

På sykehjemmet var det fullt i stua, og vi har ikke sett så mange på en spaserstokk-konsert der før. Før konserten spanderte pensjonistforeninga kaffe og kaker. Både beboere, ansatte og pårørende sang med og koste seg med kjente låter. Tore gikk rundt ute i stua mens han sang og det vanket både klemmer og ønskelåter. Vi fikk høre alt fra «nei så tjukk du har blitt», en nydelig selvskrevet låt til dattera si; «veslejenta», og selvfølgelig måtte han avslutte med «jag trodde änglarna fanns»  

På kveldstid var det ca. 50 tilhørere i Framnes, og også her var det lun og god stemning. Vi fikk også her høre et utvalg av sanger som Tore er kjent for og har et hjerte for. Kommunikasjonen mellom scene og sal var definitivt tilstede og det var tydelig at vi hadde besøk av en artist som har en stor fanskare her i Engerdal. 

Takk for besøket til Tore Halvorsen!

Til toppen