Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry     Skjema innreiseregistering

TV aksjon 2021 lokale arrangement i Engerdal uke 42

Engerdal kommune ønsker aktivt å støtte årets TV-aksjon så u uke 42 har vi mange forskjellige aktiviteter der barnehager og skoler deltar.

Oppvekstenhetene i Engerdal kommune er aktive under årets TV-aksjon. Temaet er viktig – la barn være barn, ikke bruder. Tenk at barn i verden har det så forskjellig.

Barnehagene i kommunen vår holder små innsamlingsaksjoner til inntekt for TV-aksjonen.

• Drevsjø barnehage og Engerdal barnehage baker boller og rundstykker og selger utenfor Joker på Drevsjø og Coop Prix i Engerdal mandag 18.oktober ca.kl.12:30 til 13:30/14 (til utsolgt)
    Pris: 3 boller eller 3 rundstykker 15,-  Det blir mulig å betale med vipps og kontant.

EBUS, Kulturskolen og Voksenopplæringen har følgende planer:

• Voksenopplæringen
    Tirsdag 19. oktober arrangerer voksenopplæringen kantinesalg for de ansatte ved EBUS – salg av utenlandsk mat til lunsj. Overskuddet går til TV-aksjonen.

• EBUS
    EBUS bruker deler av uke 42 til TV-aksjonen, spesielt på ungdomstrinnet. Onsdag 20.okotober blir den store aksjonsdagen med blant annet refleksjonsoppgaver knyttet til filmsnutter og bilder rundt årets tema. Det blir utforskningssøk på nettet om barneekteskap for så å utarbeide analyser. Etter hvert skal kreativiteten få blomstre enda mer med tiktok, radio, drama og mye mer. Følg med på EBUS sin FB-side.
    Siste timen settes av til skoleløp med innsamling til TV-aksjonen. Der kan man satse penger på hver enkelt elev. F.eks betale en viss sum pr. runde rundt skolen. EBUS har opprettet en spleis/digital sparebøsse til dette. Elevene vil i forkant samle seg sponsorer som gir en viss sum pr. runde. Så foresatte og slekt blir nok spurt om dette i disse dager.

Her finner dere EBUS sin spleis, for dere som ønsker å gi et frivillig bidrag til den. SPLEIS EBUS

•  Kulturskolen

Kulturskolen holder kafekonsert på Anne Landet søndag 24.oktober kl. 14:00-15:00.
Alle ønskes hjertelig velkommen til en trivelig stund der. Lærerband og elever vil delta. Frivillig inngangsbillett der pengene i sin helhet går til TV-aksjonen. 10% av matsalget doneres til Tv-aksjonen.

Hva går pengene til i år?

Årets TV-aksjon går til Plans arbeid mot barneekteskap. Med årets TV-aksjon skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger. Pengene som blir samlet inn går uavkortet til TV-aksjonen og blir utbetalt direkte til TV-aksjonen sin konto.
Hvert bidrag teller!

Giverstafetten
Utdanningsforbundet Engerdal har startet en giverstafett og oppfordrer alle lag og foreninger i Engerdal til å gi bidrag til årets TV-aksjon. (se deres FB-side)

Næringslivsstafett
I løpet av uke 42 vil det også bli avholdt en næringslivsstafett. Ta godt imot aksjonskomiteen når dem ringer eller kontakter deg denne uken :)

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort. Det blir også barndommen, drømmene, friheten og mulighetene hennes. Med årets TV-aksjon skal Plan bekjempe barneekteskap, ved å styrke, beskytte og utdanne jentene. Alle kan bli med og bidra til at barn får vie seg til livet.  Hvert bidrag teller.