Ny barnehageavdeling på Drevsjø

Det er med stor glede vi kan meddele at avdeling Hyttveien v/Drevsjø barnehage er oppe og går. Vår åpningstid er fra kl. 8.30 – 15.00.

Vi mangler fortsatt litt diverse til avdelingen vår – blant annet reserveklær og kjøkkenredskaper av ulike slag. Har du noe du ikke bruker hjemme som vi kunne fått, hadde vi blitt superglade.

Oda Østvang sitter som pedagogisk leder 100% fast og Amalie Stengrundet Kjeldstad har et vikariat som 100% barne- og ungdomsarbeider. Vi klarer oss bra synes vi selv, men er enormt takknemlig for tett samarbeid med Kvisten og Kongla.

Vi hadde oppstartsdag den 21.november og begynner å ligne på en barnehage nå.  Det er ingen tvil om at det er mye arbeid med å starte opp en avdeling fra start, mye mer enn man kan forestille seg. Vi har allerede barn i barnehagen og flere er på vei. Vi vil passe på å takke alle som har støttet og hjulpet oss på en eller annen måte. Vi gleder oss til å gå inn i adventstiden med norske tradisjoner og barnas tradisjoner fra hjemlandet. Sammen skal vi skape en trygg og fin oppstart med julekos.

Vi ønsker alle en fin førjulstid og sender en ekstra tanke til våre barn som ikke får feire jul i sitt hjemland på grunn av krig.

Beste hilsen fra Oda og Amalie 

Til toppen