Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her     Status koronavaksinering

Norskprøve for innvandrere

Engerdal voksenopplæringssenter arrangerer nasjonale prøver i norsk og samfunnskunnskap.

Klikk for stort bildeVoksenopplæringen på Drevsjø Engerdal kommune - Ingeborg Frank Neste  prøve i norsk avholdes i tidsrommet  18.mai – t.o.m. fredag  4.juni.
Meld fra i god tid til voksenopplæringen om du ønsker å ta norskprøve.  Epost: ifr@engerdal.kommune.no

tlf: 99027966

Frist for oppmelding til prøvene i mai/juni er:  20.april

Her finner du mer informasjon her

NB! Dersom lite påmelding til muntlige prøver kan disse bli gjennomført i samarbeid med en annen kommune.

Statsborgerprøven og prøve i samfunnskunnskap
Vi oppretter også statsborgerprøven og prøver i samfunnskunnskap etter behov.  Ta direkte kontakt om du ønsker å ta en av disse prøvene.