Ledig stilling: Helsesykepleier 100 % fast

I enhet Forebyggende rehabilitering har vi ledig 100 % fast stilling som helsesykepleier fra 01.11.22.

Helsesykepleier sorterer under enhet Forebyggende rehabilitering i Helse og Velferd. I kommunen er det 1 årsverk som helsesykepleier. Våre lokaler er på Engerdal Helse og omsorgssenter, Futveien 8, 2443 Drevsjø.

Dette er 2. gangs utlysning.

Arbeidsoppgaver:

• Skolehelsetjeneste
  • Helsestasjon for ungdom
  • Vaksinasjonsprogram
  • Helsestasjonstjeneste
  • Samarbeid/tjeneste med kommunens akuttmottak som er i etableringsfase, flyktningetjenesten, barnehager og andre aktuelle etater m.m.

Kvalifikasjoner:

• Norsk autorisasjon som helsesykepleier. Helsesykepleierstudent eller offentlig godkjent sykepleier med relevant erfaring som tar utdanningen innen 5 år kan komme i betraktning
  • Gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig, strukturert og målrettet i en hektisk hverdag
  • Ønskelig med erfaring fra lignende arbeid
  • Evne til fleksibilitet, nytenking og initiativtaking
  • Førerkort klasse B er nødvendig for stillingen

Gå til utlysningstekst og søknadsskjema her.

Søknadsfrist: 19. juni 2022.