Nettkurs i nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag
Dette kurset vil ta for seg nedskjæring og mørning av storfekjøtt. Ved å lære mer om de enkelte musklene, vil vi sammen øke økonomien i storfeslaktet.
Dato: 11. januar 2023, kl. 10.00-14.00 (inkl. pause)
Påmeldingsfrist: 6. januar 2023
Kontaktperson: Tom Chr. Johannessen, epost: tom.chr.johannessen@nofima.no
Kurs i fremtidens bakst
Vi ser på muligheter for å skape egen, spennende bakst med bruk av typiske lokale, norske råvarer. Hvordan bygge resept med råvare som er tilgjengelig på en god måte.
Dato: 24.-25. januar 2023
Påmeldingsfrist: 15. januar 2023
Kontaktperson: Fredrik Andersen, epost: fredrik.andersen@nofima.no
Kurs i frukt- og bærdesserter
Kokken Øyvind Hjelle fra Kniv og Kjærlighet, demonstrerer dessertoppskrifter og teknikker med norske frukter og bær i hovedrollen.
Dato: 26. januar 2023
Påmeldingsfrist: 19. januar 2023
Kontaktperson: Cecilia M. Kippe, epost: cecilia.kippe@nofima.no
Kurs i foredling av grønnsaker
Kurs med fokus på ulike måter å foredle grønnsaker på som vil har en kombinasjon av teori og praksisk. Kurset har 2 dager på Nofima Ås, samt en oppfølgingsdag digitalt.
Dato: 7.-8. februar - og 15. februar 2023
Påmeldingsfrist: 31. januar 2023
Kontaktperson: Cecilia M. Kippe, epost: cecilia.kippe@nofima.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
Grunnmodulen er et breddefaglig kurstilbud innen kjøttforedling og går over 3 samlinger (2 fysiske og 1 digital). Det legges opp til indivituell studie- og arbeidsperiode mellom hver samling.
Dato: 1. samling er 8.-10. februar 2023
2. samling er 13. april - digital samling
3. samling er 12.-13. juni 2023
Påmeldingsfrist: 30. januar 2023
Kontaktperson: Tom Chr Johannessen, epost: tom.chr.johannessen@nofima.no
For mer informasjon klikk her.