Kurstilbud vinter og vår 2023 - Nofima

Hvert år arrangerer Nofima en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av deres eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Sjekk ut deres tilbud.

Nettkurs i nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag

Dette kurset vil ta for seg nedskjæring og mørning av storfekjøtt. Ved å lære mer om de enkelte musklene, vil vi sammen øke økonomien i storfeslaktet.

Dato: 11. januar 2023, kl. 10.00-14.00 (inkl. pause)

Påmeldingsfrist: 6. januar 2023

Kontaktperson: Tom Chr. Johannessen, epost: tom.chr.johannessen@nofima.no

 

Kurs i fremtidens bakst

Vi ser på muligheter for å skape egen, spennende bakst med bruk av typiske lokale, norske råvarer. Hvordan bygge resept med råvare som er tilgjengelig på en god måte.

Dato: 24.-25. januar 2023

Påmeldingsfrist: 15. januar 2023

Kontaktperson: Fredrik Andersen, epost: fredrik.andersen@nofima.no

 

Kurs i frukt- og bærdesserter

Kokken Øyvind Hjelle fra Kniv og Kjærlighet, demonstrerer dessertoppskrifter og teknikker med norske frukter og bær i hovedrollen.

Dato: 26. januar 2023

Påmeldingsfrist: 19. januar 2023

Kontaktperson: Cecilia M. Kippe, epost: cecilia.kippe@nofima.no

 

Kurs i foredling av grønnsaker

Kurs med fokus på ulike måter å foredle grønnsaker på som vil har en kombinasjon av teori og praksisk. Kurset har 2 dager på Nofima Ås, samt en oppfølgingsdag digitalt.

Dato: 7.-8. februar - og 15. februar 2023

Påmeldingsfrist: 31. januar 2023

Kontaktperson: Cecilia M. Kippe, epost: cecilia.kippe@nofima.no

 

Grunnmodul lokal kjøttforedling

Grunnmodulen er et breddefaglig kurstilbud innen kjøttforedling og går over 3 samlinger (2 fysiske og 1 digital). Det legges opp til indivituell studie- og arbeidsperiode mellom hver samling.

Dato: 1. samling er 8.-10. februar 2023

          2. samling er 13. april - digital samling

          3. samling er 12.-13. juni 2023

Påmeldingsfrist: 30. januar 2023

Kontaktperson: Tom Chr Johannessen, epost: tom.chr.johannessen@nofima.no

For mer informasjon klikk her.

Til toppen