KOPPARFEST - bli med på kurs/workshop/dugnad

Helga 28.-31. juli er da det skjer – Kopparleden skal endelig få til ei helg med sosialt og faglig påfyll! Det er virkelig en gavepakke av en kurshelg så det er bare å velge og vrake, og melde deg på det du har lyst til - og det er så og si gratis, kun en kursavgift/medlemsavgift på kr 100,-.

Vi er så utrolig heldige å ha fått med oss de aller beste fagfolka til å lede workshopene og det er ingen forkunnskaper påkrevd. 

  • Henning Søndmør holder takstikkekurs – et umåtelig populært kurs så her må du være rask å melde deg på! Vi skal rive gammelt tak og legge nytt på ett – kanskje to? gamle hus på setertunet
  • Maria Helena Granli Kvam er utøvende billedkunster og du får sammen med henne utfolde deg kunstnerisk på et sjukt kult lerret: containere! 
  • Synnøve Bryde er skuespiller, danser og teaterlærer og har lang erfaring med teater for barn, både her i Trysil og Engerdal, men også ellers i landet
  • Anders Kippersund – en bauta innen scenekunst i Innlandet og også i Kopparleden teaterlag, han har gått med på å lære oss noen av sine hemmeligheter innen SCENEKAMP
  • Leseprøve for skuespillere på førsteutkast av manus til vårt HELT NYE prosjekt – mer info kommer  

En stor del av helgas formål er det sosiale og faglige, men også at vi trenger din HJELP – alle kurslederne er aktive i Kopparleden både på og bak scenen, og resultatet av kursene er jo flunkende nye tak på noen av husene på «Vollen» hos Anna i ødemarka og at containerne hvor vi lagrer de nye tribunene våre måtte uansett males for å holde borte rust. 

Her er det kinderegg altså; sosialt gøy, faglig påfyll og ditt bidrag til kul oppgradering sammen med kursledere! Vi håper å se mange kjente og kjære fjes – og her er det sjølvsagt plass til alle, så sleng deg med!

NB! Bli med på fellestur til RØROS og Elden torsdag 28/7.
Vi håper å få en god pris, og kanskje et møte bak scena?
NB: Det starter kl. 21.30.

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

Til toppen