Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry     Skjema innreiseregistering

Informasjon om vaksinasjon

Regjeringen har besluttet at alle over 65 år bør få tilbud om oppfriskningsdose før jul. Engerdal kommune er godt i gang med vaksinering av de eldste innbyggerne i vår kommune.

Vi ønsker imidlertid å presisere at det skal gå minimum 5 måneder mellom 2. og 3. dose. Det vil si at dersom man fikk 2.dose i siste halvdel av juli eller senere, må vente til over nyttår.

Vi gjennomfører vaksinasjon som tidligere – som innbygger blir man oppringt fra legesenteret med tilbud om vaksinasjonstidspunkt.

Vi ringer systematisk etter innbyggerlister sortert på fødselsår.

I tillegg minner vi om at dere som av ulike grunner har takket nei til 1. og / eller 2.dose, fortsatt kan få tilbud om vaksine – vi ber disse ta direkte kontakt med legesenteret for å bestille tid.

Uvaksinert helsepersonell blir fulgt opp særskilt med de nye regler som gjelder for denne gruppen. Det innebærer regelmessig testing og arbeid med munnbind i pasientnært arbeid.