I dag er det verdensdagen for psykisk helse, 10.10.2022

 I år er det faktisk 30 år siden Verdensdagen for psykisk helse ble opprettet som en internasjonal FN-dag for å fremme bevissthet om psykisk helse over hele verden. Dagen markeres i Engerdal med et foredrag i Fjellvang onsdag 19. oktober.

Denne dagen markeres i mer enn 150 land, på flere ulike måter. Målet med den nasjonale kampanjen er å øke befolkningens kunnskap, forståelse og åpenhet om hva som styrker og svekker den psykiske helsen, og mobilisere til engasjement og tiltak for å styrke den psykiske folkehelsa. Temaet for årets markering er: «Vi trenger hverandre! #Løftblikket»

Etter to år med mye sosial avstand, er det på tide å løfte blikket fra kohortene våre. Mennesker trenger mennesker, og vi trenger flere anledninger til å møtes på en meningsfull måte. Det er vanskelig å spå hva som venter oss fremover. Men en ting vet vi. Vi trenger hverandre på veien.

Årets markering i Engerdal vil finne sted i Fjellvang samfunnshus onsdag 19. Oktober klokken 18. Dette er for alle aldersgrupper og er helt gratis. Det blir foredrag, sang og musikk, kiosksalg og trekning av fruktkurver blant alle som møter opp! Spre gjerne ordet. Håper vi sees.

 

Mvh

Carina Blestad, Ingunn Sømåen og Lene Cecilie Lillestu.

 

Se plakat om arrangementet i Fjellvang her (PDF, 3 MB)

 

Mvh

Carina Blestad, Ingunn Sømåen og Lene Cecilie Lillestu.

Til toppen