Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry   Grensepassering i Engerdal   Border crossing to Norway

Grenseoverganger i Innlandet

Kommunen opplever nå økende antall henvendelser om grensepassering. Det er ikke opp til Engerdal kommune å avgjøre når grenseovergangene til Sverige åpner.

Per nå er det fortsatt kun 3 åpne grensepasseringspunkter i Innlandet. Åpningstidene til disse er uendret, det vil si at de er åpne når testtilbudet på grensen er åpne. Statsforvalteren og Innlandet politidistrikt avventer nå en plan for videre gjenåpning av grensepasseringer fra POD og HDIR. Innlandet politidistrikt planlegger for at alle grensepasseringer skal gjenåpnes samtidig.

Engerdal Kommune vil gi ut mer informasjon om dette så snart den foreligger. Inntil videre er grensepasseringen ved Drevsjø fortsatt stengt for innkjøring til Norge.

De åpne grenseovergangene i Innlandet fylke er:

• Støa i Trysil kommune, åpen hver dag kl. 08.00-21.00
  • Magnormoen i Eidskog kommune, åpen hele døgnet alle dager
  • Riksåsen i Kongsvinger kommune, åpen hver dag kl. 06.00-18.00

Se oversikt over alle åpne grenseoverganger med teststasjoner i Norge her.