Gratis høstferieaktiviteter for elever i 5.-10. trinn

Kommunen har fått midler til å tilby gratis aktiviteter i høstferien. Elevene i 5.-10. trinn kan få velge mellom hiphopcamp, friluftscamp og kinotur til Tynset. Påmeldingsfrist er 4. oktober. 

Her er litt informasjon om de ulike aktivitetene. Utfyllende informasjon har elevene fått via EBUS.

Hiphopcamp 

Elevene får 4 dagers dansekurs på EBUS med ledet av instruktør Line Wallin. De får lære noe av det grunnleggende i hiphop og basic og en koreografi til show. Elevene blir delt inn i to grupper – 5.-7. og 8.-10. trinn. Campen avsluttes med et show på torsdag. Elevene får servert lunsj og frukt alle fire dagene.

 

Friluftslivcamp 

Elevene i 7.-10. trinn får 4 dager med mange friluftsaktiviteter og overnatting i hytter på Johnsgård. All mat serveres på Johnsgård. Det blir bushcraft, teambuilding, førstehjelp, opplæring i padling og padletur, fjelltur, matlaging på bål, freesbeegolf og mange samlinger rundt bålet.

 

Kinotur til Tynset  

Fredag avrundes høstferieuka med en kinotur til Tynset. Det blir satt opp buss som plukker opp elevene på strekningen Hylleråsen – Engerdal – Drevsjø – Sømådalen til Tynset. 

Tynset setter opp to filmer i to kinosaler for oss med ulike aldersgrenser. Filmene er "Den magiske månereisen", aldersgrense 6 år og James Bond "No Time to Die", aldersgrense 12 år. Elevene får servert mat på turen.  
 

Velkommen til en aktiv høstferie!

Til toppen