Giverstafett - hvert bidrag teller!

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. Akkurat nå venter millioner av mennesker på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge. Årets TV-aksjon skal gå til å forebygge og behandle sykdommer som rammer mennesker på tvers av landegrenser, uavhengig av etnisitet, seksuell orientering, religion, politisk ståsted, alder og kjønn.

Årets TV-aksjonskomite i Engerdal synes det er et flott initiativ fra Utdanningsforbundet Engerdal. UDF Engerdal har startet en giverstafett og oppfordrer alle lag og foreninger i Engerdal til å gi bidrag til årets TV-aksjon. Skap gjerne blest om giverstafetten i sosiale medier og utfordre andre lag, foreninger og bedrifter til å delta. 

Utdanningsforbundet Engerdal har gitt 30,- pr. medlem – til sammen 1.650,-. Bli med på dugnaden til din forening også. Skap engasjement og aktivitet. Hent inspirasjon her: Bli med, engasjer deg.

Til toppen