Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry     Skjema innreiseregistering

Fakturering av kommunale eiendomsavgifter fra 1. januar 2022

Fra 1. januar 2022 tilbyr Engerdal kommune fleksibel fakturering av kommunale eiendomsavgifter. Dette betyr at du selv kan velge den terminbetalingen som passer best for deg og din husstand.

Følgende terminbetalinger tilbys:

• 1 termin – det vil si hele årsbeløpet faktureres og betales i oktober
  • 3 terminer – det vil si at hele årsbeløpet deles på tre og faktureres og betales i mars, juni og oktober (det samme som dagens praksis)
  • 12 terminer – det vil si at hele årsbeløpet deles på tolv og faktureres og betales hver måned

Hva må du gjøre for å benytte deg av én eller tolv terminer?

Gå inn på Engerdal kommune sin hjemmeside og send forespørsel om endring av terminoppsett, eller send en e-post til postmottak@engerdal.kommune.no. Oppgi gårds- og bruksnummer, navn og adresse på eiendommen det ønskes å inngå avtale for. Har du allerede 3 terminer, trenger du ikke å foreta deg noe.

Følgende avgifter kan faktureres fleksibelt:

• Vann og avløp
  • Slamtømming
  • Renovasjon
  • Eiendomsskatt

Ønsker du månedlig faktura må du inngå avtale om AvtaleGiro. Det gjør du selv i nettbanken din.

Trykk her for å fylle ut endringsskjema