ENGERDAL!!

Tusen takk for deres fantastiske giverglede og raushet i forbindelse med årets TV-aksjon.

I år som i fjor har vi sett et voldsomt engasjement rundt årets aksjon, og det har vært en stor glede å sitte i kommunekomiteen!

Tilsammen har vi samlet inn 145 237 kroner!! Det er litt under det vi klarte å samle inn i fjor, men allikevel et helt fantastisk resultat! Noe av grunnen til at vi ligger under fjorårets resultat er nok fordi komiteen valgte å ikke gjennomføre næringsdugnaden ved å ringe i år – men ved å sende ut et brev. Dette bunner i situasjonen mange i næringslivet står i pga de høye strømprisene. Men neste år håper vi at vi er tilbake med vanlig ringerunde på næringsdugnaden.

EBUS må nevnes med den fantastiske innsatsen dem viste under årets skoleløp. I skrivende stund har spleisen deres samlet inn hele 37 452 kroner! Et vanvittig stort beløp som settes stor pris på.

Pr. 24.10 er vi den kommunen i Innlandet som har samlet inn mest penger pr. innbygger, samt at vi ligger på 18. plass blant alle kommuner i hele landet. I år har vi samlet inn kr. 115,91 kroner pr. innbygger, dette er kr 66,84 over landsgjennomsnittet på kr 49,07.

TV-aksjon 2022

Pengene som er samlet inn i årets TV-aksjon skal bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone. Det skal gis vaksiner, tilgang på livreddende medisiner og legebehandling. I samarbeid med forskningsorganisasjonen DNDi skal deler av TV-aksjonsmidlene også brukes til å utvikle medisiner mot glemte, dødelige sykdommer.

 

Tusen takk til alle som har bidratt til det fantastiske resultatet her i Engerdal, fullstendig liste over offentlige givere finner du her:

https://giverstafett.no/innlandet/engerdal

På vegne av den kommunale TV-aksjonskomiteen, nok en gang; TUSEN, TUSEN TAKK!

Til toppen