Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Status koronavaksinering

Engerdal kommunes ungdomsstipend tildeles Halvor Storgjelten Omang

Engerdal kommune har delt ut kommunens første ungdomsstipend. Stipendet tildeles Halvor Storgjelten Omang.  Vi gratulerer!

Klikk for stort bilde Da søknadsfristen gikk ut 10 juni hadde det kommet inn en søknad og Halvor Storgjelten Omang får dermed ungdomsstipendet i 2021. Stipendet er på 10 000,- og skal være en motivasjon for ungdom til å satse videre på sine interesser.

Ordfører Line Storsnes sier:

«Det er gledelig å kunne dele ut det første ungdomsstipendet i Engerdal kommune. Vi har flotte og engasjerte ungdommer i Engerdal som vi er stolte av, og det er kjempefint å kunne støtte opp under aktiviteter som ungdommen selv har interesse av og finner glede i. Det er stas å se et ønske om å satse på aktiviteter tilknyttet landbruket – det trenger vi i Engerdal!»

Leder i ungdomsrådet Mari Midtlie har også vært med i tildelingsprosessen og istemmer:

«Veldig gøy at Halvor har søkt på stipendet og fikk det innvilget! Det er bra å se at ungdommen i Engerdal satser og vil videreføre tradisjoner og gårdsarbeid! Gratulerer så mye, og lykke til videre med traktorlappen, Halvor!»