Engerdal Frivilligsentral har mottatt tilskudd til sommeraktiviteter for barn!

To gladnyheter har kommet;  vi har fått 70 000,- i tilskudd fra Gjensidigestiftelsen til  sommerleir for 5. – 7. klassinger i Engerdal,  og 124 000,- i tilskudd fra Bufdir til ferieaktiviteter for 1. – 4. klasse.

skjembiilde  Frivilligsentralen fikk forrige uke en telefon fra Anita Moen i Gjensidigestiftelsen med beskjed om at vi har mottatt 70 000,- i tilskudd til sommerleir for 5. – 7. klassinger i Engerdal. Tilskuddet gjør det mulig for oss å tilby ti barn i de aktuelle klassene en sommerleir hos Femund Friluft. I tillegg ligger det inne i søknaden vi sendte til Gjensidigestiftelsen at vi kan lyse ut to sommerjobber til ungdom på denne leiren. Vi gleder oss til gjennomføringen og er veldig glad for at vi i år også kan tilby et opplegg i ferien til 5.-7. klassinger.

Dagen etter at gladnyheten fra Gjensidigestiftelsen kom, ramlet det inn et nytt svar på en tilskuddssøknad. Denne gangen med beskjed om at Frivilligsentralen har mottatt 124 000,- i tilskudd fra Bufdir til ferieaktiviteter for 1. – 4. klasse. Dette betyr at vi igjen kan tilby ferieaktiviteter med spennende aktiviteter, gode måltider og fine sommeropplevelser. Gjennom dette tilskuddet kan vi også lyse ut to ferieengasjement som vi oppfordrer folk til å søke på. Vi ser frem til å komme i gang med årets ferieaktiviteter, og er glad for at vi etter et års opphold kan gi dette tilbudet til barn i kommunen igjen.

Til toppen