Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her

Regler for innreise   Rules upon entry     Skjema innreiseregistering

Ekstremværet GYDA kommer så vær forberedt

YR.no melder at det fra onsdag kveld til torsdag ettermiddag er ventet lokale vindkast på omkring 20 m/s. I fjellet vil det blåse full storm fra vest.

met.no Det ligger ute farevarsel fra YR.no om kraftige vindkast er på gult nivå flere steder i landet og også over vår kommune. Husk å sikre løse gjenstander og unngå ferdsel på utsatte steder.

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel, men da spesielt på i Møre og Romsdal og Trøndelag med mye nedbør.  Vi bør likevel være forberedt på at det kommer noe her også og med mildvær  gjør vi spesielt oppmerksom på veiene for det kan bli vanskelige kjøreforhold (glatte veier)

Engerdal kommune oppfordrer sterkt til at folk ikke tar ut på skitur eller topptur i høyfjellet de kommende dagene, og vi oppfordrer også folk om å ikke dra til utsatte værområder i fjellet.

Lenker til nyheter og varsel om været