Drevsjø veterinærkontor søker veterinær til svangerskapsvikariat

Vikariatets varighet er fra sommer 2021 til og med september 2022.

Drevsjø veterinærkontor er en liten klinikk med tre veterinærer. Klinikken har digitalt røntgen, ultralyd og blodanalyse. Vi utfører en god del kirurgi, så det er gode muligheter for å få prøve seg på det meste i trygge rammer hos oss. Vi kjører kombinert praksis med mest smådyr, en del ku, samt noe sau og hest. Vi samarbeider tett sammen inne på klinikken, så man står sjelden alene med en pasient og det er lav terskel for å spørre om råd.  Vi rullerer på hvem som er inne på klinikken og hvem som kjører stordyrpraksis.

 

Vi deltar i den kommunale vaktordningen og beregner å være 5-delt vakt fra sommeren av, så vaktansvar må påberegnes, men her er det også lav terskel for å ringe en kollega dersom en står fast. Vikar vil selvfølgelig få sin andel av det årlige stimuleringstilskuddet og det er muligheter for god inntjening.

 

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke da dette er en fin mulighet for en trygg og god tilnærming til veterinærfaget. Søker må ha autorisasjon, ha eget foretak, ha gjennomført insemineringskurs og disponere egen bil. En del utstyr kan lånes.

 

Klinikken ligger i Engerdal kommune i nærhet til Femundsmarka, ca. 7 km fra svenskegrensa og med ca. 1 times kjøretur til Trysilfjellet. Her er det masse fine jakt- og turmuligheter for den som setter pris på friluftsliv. Spørsmål om stillingen og/eller søknad kan sendes til armodshaugen@gmail.com eller ring oss på tlf. 62459159 (8-16)

Søknadsfrist: Så fort som mulig!

 

Vi ser fram til å høre fra deg!

 

Til toppen