Korona

Her kan du lese om lokale tiltak, vaksine, smittestatus, hvordan bestille time med mer.

Se informasjon og aktuelt om korona her     Status koronavaksinering

Digital barnesang for de minste

Vi lanserer ukentlig digital barnesang for barn under skolealder. Et lavterskelalternativ til aktivitetene som ikke er tilgjengelige grunnet coronapandemien og smittevernsrestriksjoner.

I Engerdal Kulturskoles regi vil Anette S. Lillestu holde digitale sangstunder for barn under skolealder via facebookgruppen «Barnesang – Engerdal Kulturskole». I første omgang er det et prøveprosjekt med direktesengdinger i denne gruppa hver onsdag klokka 9:30 fra 5. mai til 16. juni.

Klikk for stort bildeAnette Skogheim Lillestu Anette Skogheim Lillestu  Anette har en bachelor i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo og er til vanlig lærer i piano og sang på kulturskolen. Med to små barn selv, er hun godt drillet i repertoaret for de minste.

Klikk for stort bildeFigurer som skal brukes i digital barnesang for de minste Anette S. Lillestu  Sangstundene vil vare i ca. 30 min og bestå av sanger og regler, noe sunget acapella og noe med gitar eller andre instrumenter til. Det oppfordres til at de som ser på er med og gjør bevegelsene der de er. Ved sanger med barnenavn i tekstene, vil navnene til de som følger sendingene kunne bli nevnt. I forkant kan man også komme med sangønsker til sendingene.

De kommunale barnehagene har vist interesse for å følge sendingene, men det er også anledning for privatpersoner som kanskje ikke bruker barnehagetilbudet, eller som for eksempel har barna fri på onsdager å melde seg inn i gruppa og følge sendingene privat.

Etter en direktesending, vil videoen bli liggende tilgjengelig for gruppens medlemmer, og enhver kan se på så mye man vil når det passer en best.

Alle som vil kan melde seg inn i gruppa, men primært er den tiltenkt barn og foresatte i Engerdal kommune.  Tilbudet er gratis!

Facebooksiden til kulturskolen hvor du kan se og høre digital barnesang

Kontaktinformasjon:

Anette Skogheim Lillestu, lærer ved Engerdal Kulturskole