Bredbånd trinn 2

Engerdal kommune har nå inngått avtale med Telenor for utbygging av bredbånd til alle husstander i Engerdal kommune.

En gladnyhet er at kommunestyret har vedtatt at ingen skal betale egenandel. De som innbetale egenandel i trinn 1 skal også ha fått tilbakebetalt det som ble innbetalt.

Telenor starter arbeidet med å trekke linjer nå i høst. Noe vil bli lagt i kabelgrøft blant annet strekningen Femundsundet til Granberget.

Telenor har startet salg av abonnement, de kontakter som regel kunde på kveld og helg. Så skulle det enten ringe eller komme selger på døra jobber disse for Telenor. Så langt har salget gått veldig bra, tilnærmet 100 % har bestilt abonnement der selger har vært.

Selve installasjon for å få husstandene på nett vil starte i januar 2023 og være ferdig i løpet av 2023.