Bredbånd trinn 2 - veien videre

pixabay.com Telenor har nå avsluttet salget i forbindelse med trinn 2. Salget har gått over all forventning og utbyggingen er nå reell. Infrastruktur med linjerydding, linjestrekk og graving av kabelgrøft starter så og si umiddelbart. De første vil bli påkoblet første halvår 2023 - alle skal i løpet av 2023 bli påkoblet. 

De som ikke har tegnet abonnement kan fortsatt gjøre det ved hurtig kontakt. Noen ønsket å tenke litt på det når de fikk besøk av selger, andre var ikke hjemme når selger tok kontakt. Disse kan fortsatt få abonnement, men da må disse ta snarlig kontakt med Engerdal kommune enten med Bjarne Granli eller Ove Andreassen.

Det kan også være noen innenfor området der trinn 1 ble utbygget som nå ønsker tilkobling. Telenor vil nå ta en vurdering om det er mulig at også disse kan få koble seg til der det er teknisk mulig. De som ønsker bredbånd, men ikke tegnet abonnement i trinn 1 bes melde dette til Engerdal Kommune v/Bjarne eller Ove. Telenor vil så forsøke å gi tilbud til så mange som mulig. 
 

Til toppen