Anbud kabelgrøft til fiberkabel

Engerdal kommune skal fullføre utbygging av bredbånd trinn 2 og i den anledning legger vi ut minianbud på strekningen Femundsundet til Granberget.  Her skal det graves en kabelgrøft.  Frist for å levere anbud er 8. august kl 12.00.  Du finner anbudsskjemaet og nødvendige vedlegg i artikkelen.

pixabay.com  Etter utbyggingen vil de fleste husstander med fast bosetting ha tilgang til bredbånd. Hyttefelt og fritidsboliger omfattes ikke av prosjektet. Det meste av framføringen vil bli luftstrekk. Enkelte steder der det ikke er tilgjengelige stolper vil bli lagt i kabelgrøft. Engerdal kommune skal selv stå ansvarlig for kablegrøft fra Femundsundet til Granberget. Arbeidet legges ut som et minianbud. Det er korte frister og sluttdato er viktig for ikke å forsinke framdriften på Telenor sitt prosjekt.

Du SKAL bruke anbudsdokumentet   her, (XLSX, 29 kB)   og anbudet skal leveres i lukket konvolutt og merket «kabelgrøft til fiber» innen fristen.

Øvrige anbudsdokumenter:

Krav til ferdig grøft (PDF, 639 kB)

Krav til ferdig lagt kabelrør (PDF, 344 kB)

Start Granbergveien 45 (PDF, 2 MB)

Stopp Granbergveien 728 (PDF, 5 MB)

Anbudsoppsett kabelgrøft 19.07.22 (XLSX, 29 kB)

Spørsmål angående anbud rettes til virksomhetsleder Bjarne Granli e-post tlf. 91385991 eller

prosjektleder Ove Andreassen e-post tlf. 400 24 972