17. maibesøk på sykehjemmet

10. mai fikk sykehjemmet besøk av et sprudlende 17. maitog fra Drevsjø barnehage. De kom mannsterke i et langt tog og vi hørte 17. maimusikken runge lenge før vi så dem.

  

 

Etter å ha gått en runde rundt huset slik at alle fikk oppleve barnetoget ble det sang på uteplassen ved Fjellblikk hvor flere beboere på sykehjemmet var samlet med norske flagg. 

 

 

17. mai på sjukehjemmet - morsomt flagg Ingunn Sømåen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnehagen hadde lagd et fint bilde av det norske flagget med kongler som ble gitt til virksomhetsleder Kristin Opgård av Bente Kveen fra Drevsjø barnehage. I retur fikk barnehagen en anonym gave fra en pasient som ville gi sitt bidrag til sykkelglede-spleisen som FAU i barnehagen har opprettet.

 

 

 

 

17. mai på sjukehjemmet - grilling Ingunn Sømåen

 

 

 

Etter endt sang og gaveoverrekkelse ble det grilling av pølser. Engerdal Frivilligsentral spanderte pølser på barnehagen, mens kjøkkenet på sykehjemmet stilte med pølser til alle beboerne der. Det ble en trivelig og rørende stund hvor 17.maistemningen stod i taket med felles sang av Ja vi elsker, norske flagg og fint vårvær. Takk for besøket Drevsjø barnehage!

Til toppen